Akció!

Második tavasz – Dr Ni Maoshing

1905 Ft3048 Ft

Magyarországon hiánypótló mű, aminek témája a női egészség és szépség megőrzése menopauza előtt, alatt és után. Mert a második tavaszra való felkészülést már az első közepén érdemes elkezdeni…

A Második tavasz integrált életmód programot kínál Önnek, amivel olyan sokáig, életerősen és boldogan élhet, amiről talán nem is hitte, hogy lehetséges.

Törlés

Leírás

A könyv szerzője – Dr. Mao, a Hosszú élet taoista titkai szerzője – könnyen érthető és megvalósítható, gyakorlati tanácsokkal látja el a női egészség érdekeltjeit, a szebbik nemet az évezredes kínai természetes gyógyászat valamint a mai nyugati orvosi felfedezések alapján.

Második tavasz – a nő érett korba való átmenete

Hála a hagyományos kínai orvoslás egyszerű, természetes módszereinek, a nő életének második felét fizikai és mentális hanyatlás helyett nőies potenciáljának virágzása töltheti ki. Dr. Mao forradalmi Második tavasz programja időtálló, teljesen természetes kezelési módszerekkel ismerteti meg Önt, hogy gyarapíthassa energiáját, javíthasson szexuális életén és egészségén – és elindíthassa új, életerős korszakát, amely 35 éves korától a perimenopauzán, a menopauzán és még azon is túl tarthat majd.

Dr. Mao – a Yahoo kedvelt természetes egészség szakértője, és a nagy sikerű „A hosszú élet taoista titkai” című könyv szerzője. A Második tavaszban bevált, természetes megoldásokat kínál, például:

  • műtét nélküli „arcfelvarrást”,
  • emlékezetjavító kínai gyógynövényeket,
  • hagyományos kínai libidót és szexualitást fokozó orvosságokat,
  • és a testtípusának megfelelő (merthogy nem mindenkinek ugyanaz!) táplálkozási tanácsokat,

amelyekkel csúcsformában tarthatja magát.

Biztonságos, természetes gyakorlatai, amelyeket több mint 200 tanácsba foglal, kiválthatják a drága gyógyszereket és mesterséges hormonkészítményeket. A hagyományos bölcsességnek ezt a gyűjteményét olvasni is élvezet. A testsúlyról, energiáról, agyteljesítményről, szépségről és szexuális egészségről és hasonlókról szóló fejezetekkel a Második tavasz lehetőséget nyit arra, hogy azonnal elkezdjen foglalkozni az Önt leginkább foglalkoztató kérdésekkel. A könyv végén praktikus, könnyen áttekinthető felsorolást talál a női egészség leggyakoribb kihívásairól. Dr. Maót édesanyja (rajta figyelte meg ugyanis ezt a rendkívüli átmenetet életének második felébe) inspirálta a könyv megírására. A Második tavasz integrált életmódprogramot kínál Önnek, amellyel olyan sokáig, életerősen és boldogan élhet, amiről talán nem is hitte, hogy lehetséges.

Kövessen minket facebookon is!

Szemezgessen életvezetéssel, egészséggel, testedzéssel kapcsolatos cikkeinkből!

További információk

Szerző

Ni, Maoshing Dr.

Állapot

Extra antikvár, Antikvár könyv, Új

X