A multiorgazmusos férfi

3333 Ft

A könyvből megtanulhatjuk, hogyan élhetünk át több orgazmust erekcióvesztés nélkül, hogyan ismerhetjük fel partnerünk vágyának jeleit, hogyan sajátíthatjuk el azokat a technikákat, melyekkel teljesen kielégíthetjük partnerünket, hogyan léphetünk túl az impotencián.

Chia mester népszerűsítő műve a szexuális kung-furól, melyet mind a nemi örömöt, beteljesülést keresők, mind a szellemi fejlődés módozatai iránt érdeklődők haszonnal forgathatják. „Ez a legjobb forrásmunka a férfiak többszörös orgazmusához” – írja róla a San Francisco Chronicle.

Törlés
Cikkszám: 963 9219 10 X Kategóriák: , , Címkék: , , , ,

Többszörös orgazmus férfiaknak

Háromezer évvel ezelőtt a kínaiak felfedezték, hogy a férfiak is elérhetik többször egymás után az orgazmust, ha késleltetik, sőt visszatartják a magömlést. Ez azért lehetséges, mert az orgazmus és a magömlés két külön fizikai folyamat, annak ellenére, hogy Nyugaton régóta összemosódtak.

Bár nyilvánvalóan nem olyan precízen, mint a nemiség mai tudományos kutatói, az ősi kínaiak részletes feljegyzéseket készítettek megállapításaikról a későbbi nemzedékek szexuális és spirituális keresői részére. Nyugaton az 1940-es évekig nem készült hasonló munka, amikor megjelent Alfred Kinsey úttörő jelentése, melyben hasonló felfedezésekről számol be. Jóllehet azóta több évtized eltelt, és állításait ismételten megerősítették a laboratóriumi vizsgálatok, a legtöbb férfi még mindig nincs tisztában multiorgazmikus poten­ciájával.

Ezen ismeret és világos módszer híján pedig aligha érezhetik az orgazmus crescendója és a "nagy durranás" közötti különbséget. A nyugati férfi szexualitás továbbra is helytelenül az elkerülhetetlen kiábrándulással, lehangolódással járó magömlésre ("elélvezés", "elmenetel"), mint célra összpontosít a szeretkezés örömteljes folyamata helyett.

Orgazmus és magömlés szétválasztása

A multiorgazmusos férfi megmutatja, hogyan választhatja szét a férfi a testében az orgazmust és a magömlést, ami által az ejakuláció pillanatnyi oldódása számtalan csúccsal járó teljes testi orgazmussá alakítható. Egy multiorgazmusos férfi szavaival: "A normál, hétköznapi magömléssel az örömöm gyorsan elmúlik. Nem úgy a többszörös orgazmussal! Az így gerjesztett öröm velem marad egész nap. Emellett nem hinném, hogy ez az öröm véget érne valaha. A gyakorlat rengeteg többletenergiávallát el, így egyszerüen soha nem fáradok el. Most annyi szexben lehet részem, amennyit akarok, és én irányítom, nem az engem. Kívánhat többet egy férfi?"

Többszörös orgazmus nőknek

A multiorgazmusos férfi bemutatja azt is, hogy elégítheti ki a férfi partnere multiorgazmusos potenciálját. Egyikük, aki három hónapja gyakorolta a könyvbeli módszereket, így számolt be tapasztalatairól: "Három nővel volt szexuális kapcsolatom, mióta gyakorolni kezdtem, és mind a három szerint velem volt a legjobb nekik az ágyban. Szó szerint ezt mondták: Ez volt a legjobb, amit valaha átéltem."

A könyvet olvasó hölgyek olyan titkokat ismerhetnek meg a férfiúi szexualitásról, amit csak kevés nő - és kevés férfi! - ismer. Az együtt olvasó párok a szexuális extázis és kielégülés olyan szintjeire bukkanhatnak, amelyekről aligha képzelték, hogy lehetségesek. Amint azt egy multiorgazmusos férfi partnernője megfogalmazta: "Mindig jókat szeretkeztünk, de most, hogy mindketten az öröm sok-sok hullámát tapasztaljuk, kapcsolatunk sokkal gazdagabbá és kiegyensúlyozottabbá vált.

A többszörös orgazmus azonban csak a kezdete azoknak a mélyreható változásoknak, amelyeket ez a gyakorlat indított el a kapcsolatunkban. Szerelmünk ma már sokkal mélyebb és meghittebb, mint korábban."

A tény, hogy a férfi többszörös orgazmust élhet át, annyira megdöbbentő legtöbbünk számára, hogy csak nehezen hihetjük el. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a nők többszörös orgazmusát is csak az utóbbi negyven évben ismerték fel és fogadták el "normális" -nak. Még megdöbbentőbb azoknak a nőknek a száma, akik multiorgazmusossá váltak - mihelyt megtudták, lehetséges.

Tanulmányok a női szexualitásról

Az öt­venes évek óta, amikor Kinsey tanulmányozni kezdte a női szexualitást, a többszörös orgazmust átélő nők száma több mint háromszorosára emelkedett, 14 százalékról 50 fölé! Az 1980-as években két szexológus, William Hartman és Marilyn Fithian, megállapította, hogy az általuk vizsgált férfiak 12 százaléka multiorgazmusos. Amint a férfiak is felismerik, hogy rendelkeznek ez­zel a lehetőséggel, és megtanulnak néhány egyszerű módszert, egyre többen fedezik fel többszörös orgazmusra való készségüket.

A jelen könyvben mind az ősi taoista gyakorlatokat, mind a legfrissebb tudományos ismeretanyagot segítségül hívjuk, hogy be­mutassuk Önöknek, hogyan válasszák el az orgazmust a magömléstől, hogyan éljenek át többszörös orgazmust és hogyan fejlesszék általános egészségi állapotukat. A taoisták eredetileg a keresők egy csoportja volt az ókori Kínában (i. e. 500 körül), akiket különösen az egészség és a szellemi (spirituális) fejlődés érdekelt. Bár az általuk kidolgozott szexuális technikák több mint kétezer évesek, ma is éppoly hatékonyak, mint hajdanán.

Csendes szexuális forradalom

Mivel az itt bemutatott mód­szereket mintegy 15 éve kezdtük terjeszteni Nyugaton, azóta egy fajta "csendes szexuális forradalom" zajlik azok között, akik kipróbálták és hatásosnak találták ezeket a módszereket. Hitünk szerint azonban az egyetlen valódi bizonyíték saját testünk. Reméljük, hogy saját tapasztalatuk alapján döntenek, hogy elfogadják vagy elvetik az itt közölteket.

A többszörös orgazmus nem csak tinisrácok, szokatlanul szerencsés idősebb urak vagy vallásos beavatottak osztályrésze. Egy har­mincas éveiben járó szoftverkereskedő, aki "cinikus, ideges New York-i" címmel illeti magát, egy este leült a könyv gyakorlataival, és hat orgazmusig jutott: "Az egymás utáni orgazmusok egyre erő­teljesebbek voltak. Ez az egész egyetlen korábbi tapasztalatomhoz sem fogható. De a legmeglepőbb dolog, hogy elmúlt a munkaköri nyavalyám, ami a túlzásba vitt munka miatt kerülgetett. Másnap reggel teljesen egészségesen ébredtem, sokkal energikusabban, mint addig bármikor."

Multiorgazmus és egészség

A taoista szexuális tanítások szerint a magömlés nélküli többszörös orgazmusok optimális egészségi állapothoz segítik a férfit, sőt, hiszik vagy sem, meghosszabbítják az életet. A taoista szexualitás, amelyet szexuális kung-funak is neveznek, a kínai gyógyászat egyik ágaként indult. (A kung-fu szó szerint gyakorlatot jelent, tehát a szexuális kung-fu jelentése "szexuális gyakorlat".) Az ősi taoisták maguk is gyógyítók voltak, és épp­úgy törődtek a szervezet fizikai jól-létével, mint a nemi örömszer­zéssel.

A szexuális kung-fu növeli a férfiak életerejét, hosszabbítja életüket, és lehetővé teszi, hogy elkerüljék a magömléssel járó fá­radtságot és kimerültséget - és ez szó szerint a magtalanság elejét veszi.

A tartalomból

ELSŐ FEJEZET A bizonyítéka nadrágban Agyhullámok és reflexek Bizonyítsd be! A kis halál
Az 1. fejezetben felsoroljuk a férfi multiorgazmus keleti és nyugati bizonyítékait. A legújabb tudományos kutatási eredményeket is kifejtjük, melyek ugyancsak megerősíteni látszanak az ősi taoisták ismereteit az ejakuláció nélküli orgazmus fontosságáról. Miközben ezekről a meglepő tanulmányokról számolt be, a New York Tímes arra a következtetésre jutott, hogy "Az ivarsejttermelés sokkal nehezebb feladat, mint ahogy a tudósok korábban gondolták, és megosztja azokat az erőforrásokat, amelyek egyébként a férfi hosszú távú egészségét biztosítanák. " Az elmélet azonban gyakorlás nélkül értéktelen.

MÁSODIK FEJEZET Ismerd meg Tenmagad! A testünk Energiánk Izgalmi állapot, izgatás A magömlés Az orgazmus
HARMADIK FEJEZET Hogyan lehet a multiorgazmus életünk része? A légzés alapjai A koncentráció fejlesztése A szexuális izmok erősítése Egyéni örömszerzés és egyéni gyakorlás A magömlés szabályozásának elsajátítása A szexuális energia szabályozásának elsajátítása A hideg felhúzás A nagy felhúzás A külső retesz Mikor álljunk le? Mikor engedjük ki a magfolyadékot?
A 2. és 3. fejezetben ismertetjük az egyéni gyakorlatokat, melyek segítsé­gével fejleszthetjük multiorgazmusos képességeinket - akár van nemi partnerünk, akár nincs. Sok férfi már egy-két héten belül tapasztalhat többszörös orgazmust, és legtöbben három-hat hónap alatt képesek elsajátítani a módszert.

Multiorgazmus nőknek és pároknak

NEGYEDIK FEJEZET Ismerd meg partnered! A női test A nő orgazmusa A nő izgalmi állapota
ÖTÖDIK FEJEZET Hogyan lehetünk multiorgazmusos párok? A társ kielégítése Lökési technikák A keverés haladó művészete A nagy felhúzás két személyre Az örömöt és egészséget fokozó testhelyzetek Szeretkezés szellemi szinten Mikor álljunk le? Mikor kezdjünk? Néhány szó a biztonságos szexről
A 4. és 5. fejezet megtanítja a páros gyakorlatokat, amelyekkel megoszthatjuk a szexuális kung-fut partnerünkkel, és olyan örö­mökben részesíthetjük őt, amilyenek létezéséről még csak nem is álmodott. Bár a teljes könyv elolvasásából is nagyon sokat profitálhatnak.

HATODIK FEJEZET A kielégülés garantált Nőknek Többszörös orgazmus férfiaknál? Miért pont én? Miért pont ő? Miért pont ez? Segítség a társnak Segítse önmagát a multiorgazmusossághoz A nehézségek leküzdése
A 6. fejezet kifejezetten a hölgyek számára íródott, olyan tudniva­lókat tartalmaz, melyekkel segíthetnek partnerüknek - és önmaguknak - multiorgazmusos potenciáljuk kiteljesítésében.

HETEDIK FEJEZET Yang és Yang Tanácsok meleg férfiaknak Nem tudok leállni, amíg nem kaptam eleget A szexuális energia ápolása Sokoldalúság Monogámia és partnerváltogatás Biztonságos szex Szexuális gyógyítás
A 7. fejezet meleg férfiak részére készült, és azokkal a speciális gyakorlatokkal foglalkozik, amelyek hasznukra válnak, hogy hajla­muknak megfelelő, kielégítő és egészséges multiorgazmusos nemi életet élhessenek.

Szexuális zavarok kezelése és további tanácsok

NYOLCADIK FEJEZET Mielőtt hívná a csőszerelőt Nincs vége, mielőtt vége: Leszámolása korai magömléssel Kígyóbűvölés: Az impotencia leküzdése Ó, Uram, lehetne pár centivel több? A hímvessző megnagyobbítása Mennyi spermára van szüksége egy férfinak? A spermiumszám emelése A micsodám? A prosztatabántalmak megelőzése és enyhítése A szex nem pizza: a szexuális traumák gyógyítása
A 8. fejezet a szexuális nehézségekkel bajlódó férfiak gondjaival foglalkozik, így a korai magömléssel, az impotenciával és a nemzőképtelenséggel. A taoista szexuális tanítások teljesen új megközelítést kínálnak ezeknek a problémáknak az átgondolás ára és leküzdésére.

KILENCEDIK FEJEZET Szeretkezés egy életen át A szex és az öregedés A szeretet életben tartása Szexuális életünk időszakai Nincs szabad szerelem Fiaink felvilágosítása Szex, titkolózás és a Tao
Végül a 9. fejezetben tanácsokat adunk, hogyan részesülhet­nek a férfiak és társaik életük végéig a meghitt szexuális gyönyö­rökben. Külön szakasz foglalkozik a középkorú és idős férfiakkal, akik gyakran panaszkodnak szexuális étvágyuk és potenciájuk ha­nyatlására. Bemutatjuk a multiorgazmusos férfiakról készült felméréseket, melyek ellentmondanak a széles körben elterjedt hi­edelemnek, miszerint a férfiak nemi élete tizenévesen a legintenzívebb, onnan pedig fokozatosan lanyhul. A taoisták mindig is tudták, hogy ha egy férfi megismeri nemiségének valódi termé­szetét, az csak fejlődni fog korának előrehaladtával. Ennek a fejezetnek az egyik szakasza kitér arra, hogyan nevelhetjük fiainkat az egészséges és kielégítő nemi életre. Bárcsak a mi apáink tud­ták volna mindezt! Kínában készültek a világon először a legátfogóbb és legrészlete­sebb szexuális útmutatók.

Gyakorlatias, nyílt útmutatók

A multiorgazmusos férfi című könyvben folytatjuk ezt a hosszú hagyományt, és ellátjuk a férfiakat és társaikat gyakorlatias, nyílt útmutatással nemi életük átformálásához. Bár a taoista szexuális tanításokban a nemiség és a spiritualitás nem válik szét, úgy találtuk, hogy néhány olvasó inkább csak a gyakorlati szexuális tanácsok iránt érdeklődik, míg mások többet akarnak tudni nemiségük megszentelt dimenziója felől. Ezért az elemi módszerekkel kezdünk, amelyre minden olvasónak szüksége van a multiorgazmusossá váláshoz, majd fokozatosan mutatjuk be a kifinomultabb technikákat azon olvasóinknak, akik a szexualitást egészségük fejlesztéséhez illetve spirituális életük elmélyíté­séhez vezető ösvénynek tekintik.

Érdemes megjegyeznünk, hogy a jelen könyv nem foglalkozik a taoizmussal sem filozófiai, sem vallásos értelemben. (Az egyik szerző, Mantak Chia, már több mint tíz könyvet írt, amelyek eme ősi hagyomány gyakorlati tanácsaival foglalkoznak, és amelyekből átfogó egészségfejlesztő rendszert - Gyógyító Tao - dolgozott ki.)

Itt tudományos vizsgálatokkal is alátámasztott, gyakorlati taoista technikákat kínálunk azoknak az olvasóknak, akik saját nemiségük mélyebb átélését keresik, s nem valami újabb vallásos irányzatot. Reményeink szerint a jelen munka további tudományos kutatásokra ösztönöz, hogy megerősítsék illetve felülvizsgálják az itt ismertetett elméletet és gyakorlatot. Hitünk szerint a titkolózás és a kultúrsovinizmus ideje lejárt. Kelet és Nyugat megoszthatja tudását minden újkori szerelmes javára, akik nemi életük beteljesülését keresik ebben az érzéki zűrzavaroktól terhes korban.

Ábrák jegyzéke

ELSŐ FEJEZET 1. Egy multiorgazmusos férfi izgalmi görbéje
MÁSODIK FEJEZET 2. A férfi szexuális anatómiája 3. A Mikrokozmikus Pálya 4. Az orgazmusos potenciál
HARMADIK FEJEZET 5. Hasi légzés 6. A PC izom 7. A hímvessző reflexológiája 8. A magömlés késleltetése elszorítással 9. Herezacskóprés 10. Az energia felhúzása a koronához 11. A nyelv szájpadláshoz érintése 12. Az energia leengedése a köldökhöz 13. Keresztcsonti és koponyai pumpa 14. Az energia leengedés a lábhoz és alábfejhez 15. A külső retesz 16. A farkcsont és a végbél közötti bemélyedés masszírozása 17. A keresztcsonti lyukak masszírozása

NEGYEDIK FEJEZET 18. A nő szexuális anatómiája 19. Diszkrét és folytonos többszörös orgazmus nőknél
ÖTÖDIK FEJEZET 20. Sekély és mély lökések 21. Ki-be és fel-le irányú lökések 22. A hüvely reflexológiai pontjai 23. A keresztcsont forgatása 24. A férfi felül póz 25. A nő felül póz 26. Oldalsó póz 27. A férfi hátulról póz 28. A Taoszimbóluma 29. Energiacsere
HATODIK FEJEZET 30. A szeméremtesti és a medenc ei ideg 31. A nő PC izma 32. A kőtojás gyakorlat 33. A méh 34. A méh helyének meghatározása 35. A szexuális energia felhúzása
NYOLCADIK FEJEZET 36. Heremasszázs 37. Hereütögetés 38. A hímvessző és a here inai nak nyújtása 39. A hímvessző tövét és a szeméremcsontot összekötő függesztő szalag

További információk

Szerző

Abrams, Doug Carlton, Chia, Mantak

Állapot

Antikvár könyv, Új

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Többszörös orgazmus férfiaknak

Háromezer évvel ezelőtt a kínaiak felfedezték, hogy a férfiak is elérhetik többször egymás után az orgazmust, ha késleltetik, sőt visszatartják a magömlést. Ez azért lehetséges, mert az orgazmus és a magömlés két külön fizikai folyamat, annak ellenére, hogy Nyugaton régóta összemosódtak.

Bár nyilvánvalóan nem olyan precízen, mint a nemiség mai tudományos kutatói, az ősi kínaiak részletes feljegyzéseket készítettek megállapításaikról a későbbi nemzedékek szexuális és spirituális keresői részére. Nyugaton az 1940-es évekig nem készült hasonló munka, amikor megjelent Alfred Kinsey úttörő jelentése, melyben hasonló felfedezésekről számol be. Jóllehet azóta több évtized eltelt, és állításait ismételten megerősítették a laboratóriumi vizsgálatok, a legtöbb férfi még mindig nincs tisztában multiorgazmikus poten­ciájával.

Ezen ismeret és világos módszer híján pedig aligha érezhetik az orgazmus crescendója és a “nagy durranás” közötti különbséget. A nyugati férfi szexualitás továbbra is helytelenül az elkerülhetetlen kiábrándulással, lehangolódással járó magömlésre (“elélvezés”, “elmenetel”), mint célra összpontosít a szeretkezés örömteljes folyamata helyett.

Orgazmus és magömlés szétválasztása

A multiorgazmusos férfi megmutatja, hogyan választhatja szét a férfi a testében az orgazmust és a magömlést, ami által az ejakuláció pillanatnyi oldódása számtalan csúccsal járó teljes testi orgazmussá alakítható. Egy multiorgazmusos férfi szavaival: “A normál, hétköznapi magömléssel az örömöm gyorsan elmúlik. Nem úgy a többszörös orgazmussal! Az így gerjesztett öröm velem marad egész nap. Emellett nem hinném, hogy ez az öröm véget érne valaha. A gyakorlat rengeteg többletenergiávallát el, így egyszerüen soha nem fáradok el. Most annyi szexben lehet részem, amennyit akarok, és én irányítom, nem az engem. Kívánhat többet egy férfi?”

Többszörös orgazmus nőknek

A multiorgazmusos férfi bemutatja azt is, hogy elégítheti ki a férfi partnere multiorgazmusos potenciálját. Egyikük, aki három hónapja gyakorolta a könyvbeli módszereket, így számolt be tapasztalatairól: “Három nővel volt szexuális kapcsolatom, mióta gyakorolni kezdtem, és mind a három szerint velem volt a legjobb nekik az ágyban. Szó szerint ezt mondták: Ez volt a legjobb, amit valaha átéltem.”

A könyvet olvasó hölgyek olyan titkokat ismerhetnek meg a férfiúi szexualitásról, amit csak kevés nő – és kevés férfi! – ismer. Az együtt olvasó párok a szexuális extázis és kielégülés olyan szintjeire bukkanhatnak, amelyekről aligha képzelték, hogy lehetségesek. Amint azt egy multiorgazmusos férfi partnernője megfogalmazta: “Mindig jókat szeretkeztünk, de most, hogy mindketten az öröm sok-sok hullámát tapasztaljuk, kapcsolatunk sokkal gazdagabbá és kiegyensúlyozottabbá vált.

A többszörös orgazmus azonban csak a kezdete azoknak a mélyreható változásoknak, amelyeket ez a gyakorlat indított el a kapcsolatunkban. Szerelmünk ma már sokkal mélyebb és meghittebb, mint korábban.”

A tény, hogy a férfi többszörös orgazmust élhet át, annyira megdöbbentő legtöbbünk számára, hogy csak nehezen hihetjük el. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a nők többszörös orgazmusát is csak az utóbbi negyven évben ismerték fel és fogadták el “normális” -nak. Még megdöbbentőbb azoknak a nőknek a száma, akik multiorgazmusossá váltak – mihelyt megtudták, lehetséges.

Tanulmányok a női szexualitásról

Az öt­venes évek óta, amikor Kinsey tanulmányozni kezdte a női szexualitást, a többszörös orgazmust átélő nők száma több mint háromszorosára emelkedett, 14 százalékról 50 fölé! Az 1980-as években két szexológus, William Hartman és Marilyn Fithian, megállapította, hogy az általuk vizsgált férfiak 12 százaléka multiorgazmusos. Amint a férfiak is felismerik, hogy rendelkeznek ez­zel a lehetőséggel, és megtanulnak néhány egyszerű módszert, egyre többen fedezik fel többszörös orgazmusra való készségüket.

A jelen könyvben mind az ősi taoista gyakorlatokat, mind a legfrissebb tudományos ismeretanyagot segítségül hívjuk, hogy be­mutassuk Önöknek, hogyan válasszák el az orgazmust a magömléstől, hogyan éljenek át többszörös orgazmust és hogyan fejlesszék általános egészségi állapotukat. A taoisták eredetileg a keresők egy csoportja volt az ókori Kínában (i. e. 500 körül), akiket különösen az egészség és a szellemi (spirituális) fejlődés érdekelt. Bár az általuk kidolgozott szexuális technikák több mint kétezer évesek, ma is éppoly hatékonyak, mint hajdanán.

Csendes szexuális forradalom

Mivel az itt bemutatott mód­szereket mintegy 15 éve kezdtük terjeszteni Nyugaton, azóta egy fajta “csendes szexuális forradalom” zajlik azok között, akik kipróbálták és hatásosnak találták ezeket a módszereket. Hitünk szerint azonban az egyetlen valódi bizonyíték saját testünk. Reméljük, hogy saját tapasztalatuk alapján döntenek, hogy elfogadják vagy elvetik az itt közölteket.

A többszörös orgazmus nem csak tinisrácok, szokatlanul szerencsés idősebb urak vagy vallásos beavatottak osztályrésze. Egy har­mincas éveiben járó szoftverkereskedő, aki “cinikus, ideges New York-i” címmel illeti magát, egy este leült a könyv gyakorlataival, és hat orgazmusig jutott: “Az egymás utáni orgazmusok egyre erő­teljesebbek voltak. Ez az egész egyetlen korábbi tapasztalatomhoz sem fogható. De a legmeglepőbb dolog, hogy elmúlt a munkaköri nyavalyám, ami a túlzásba vitt munka miatt kerülgetett. Másnap reggel teljesen egészségesen ébredtem, sokkal energikusabban, mint addig bármikor.”

Multiorgazmus és egészség

A taoista szexuális tanítások szerint a magömlés nélküli többszörös orgazmusok optimális egészségi állapothoz segítik a férfit, sőt, hiszik vagy sem, meghosszabbítják az életet. A taoista szexualitás, amelyet szexuális kung-funak is neveznek, a kínai gyógyászat egyik ágaként indult. (A kung-fu szó szerint gyakorlatot jelent, tehát a szexuális kung-fu jelentése “szexuális gyakorlat”.) Az ősi taoisták maguk is gyógyítók voltak, és épp­úgy törődtek a szervezet fizikai jól-létével, mint a nemi örömszer­zéssel.

A szexuális kung-fu növeli a férfiak életerejét, hosszabbítja életüket, és lehetővé teszi, hogy elkerüljék a magömléssel járó fá­radtságot és kimerültséget – és ez szó szerint a magtalanság elejét veszi.

A tartalomból

ELSŐ FEJEZET A bizonyítéka nadrágban Agyhullámok és reflexek Bizonyítsd be! A kis halál
Az 1. fejezetben felsoroljuk a férfi multiorgazmus keleti és nyugati bizonyítékait. A legújabb tudományos kutatási eredményeket is kifejtjük, melyek ugyancsak megerősíteni látszanak az ősi taoisták ismereteit az ejakuláció nélküli orgazmus fontosságáról. Miközben ezekről a meglepő tanulmányokról számolt be, a New York Tímes arra a következtetésre jutott, hogy “Az ivarsejttermelés sokkal nehezebb feladat, mint ahogy a tudósok korábban gondolták, és megosztja azokat az erőforrásokat, amelyek egyébként a férfi hosszú távú egészségét biztosítanák. ” Az elmélet azonban gyakorlás nélkül értéktelen.

MÁSODIK FEJEZET Ismerd meg Tenmagad! A testünk Energiánk Izgalmi állapot, izgatás A magömlés Az orgazmus
HARMADIK FEJEZET Hogyan lehet a multiorgazmus életünk része? A légzés alapjai A koncentráció fejlesztése A szexuális izmok erősítése Egyéni örömszerzés és egyéni gyakorlás A magömlés szabályozásának elsajátítása A szexuális energia szabályozásának elsajátítása A hideg felhúzás A nagy felhúzás A külső retesz Mikor álljunk le? Mikor engedjük ki a magfolyadékot?
A 2. és 3. fejezetben ismertetjük az egyéni gyakorlatokat, melyek segítsé­gével fejleszthetjük multiorgazmusos képességeinket – akár van nemi partnerünk, akár nincs. Sok férfi már egy-két héten belül tapasztalhat többszörös orgazmust, és legtöbben három-hat hónap alatt képesek elsajátítani a módszert.

Multiorgazmus nőknek és pároknak

NEGYEDIK FEJEZET Ismerd meg partnered! A női test A nő orgazmusa A nő izgalmi állapota
ÖTÖDIK FEJEZET Hogyan lehetünk multiorgazmusos párok? A társ kielégítése Lökési technikák A keverés haladó művészete A nagy felhúzás két személyre Az örömöt és egészséget fokozó testhelyzetek Szeretkezés szellemi szinten Mikor álljunk le? Mikor kezdjünk? Néhány szó a biztonságos szexről
A 4. és 5. fejezet megtanítja a páros gyakorlatokat, amelyekkel megoszthatjuk a szexuális kung-fut partnerünkkel, és olyan örö­mökben részesíthetjük őt, amilyenek létezéséről még csak nem is álmodott. Bár a teljes könyv elolvasásából is nagyon sokat profitálhatnak.

HATODIK FEJEZET A kielégülés garantált Nőknek Többszörös orgazmus férfiaknál? Miért pont én? Miért pont ő? Miért pont ez? Segítség a társnak Segítse önmagát a multiorgazmusossághoz A nehézségek leküzdése
A 6. fejezet kifejezetten a hölgyek számára íródott, olyan tudniva­lókat tartalmaz, melyekkel segíthetnek partnerüknek – és önmaguknak – multiorgazmusos potenciáljuk kiteljesítésében.

HETEDIK FEJEZET Yang és Yang Tanácsok meleg férfiaknak Nem tudok leállni, amíg nem kaptam eleget A szexuális energia ápolása Sokoldalúság Monogámia és partnerváltogatás Biztonságos szex Szexuális gyógyítás
A 7. fejezet meleg férfiak részére készült, és azokkal a speciális gyakorlatokkal foglalkozik, amelyek hasznukra válnak, hogy hajla­muknak megfelelő, kielégítő és egészséges multiorgazmusos nemi életet élhessenek.

Szexuális zavarok kezelése és további tanácsok

NYOLCADIK FEJEZET Mielőtt hívná a csőszerelőt Nincs vége, mielőtt vége: Leszámolása korai magömléssel Kígyóbűvölés: Az impotencia leküzdése Ó, Uram, lehetne pár centivel több? A hímvessző megnagyobbítása Mennyi spermára van szüksége egy férfinak? A spermiumszám emelése A micsodám? A prosztatabántalmak megelőzése és enyhítése A szex nem pizza: a szexuális traumák gyógyítása
A 8. fejezet a szexuális nehézségekkel bajlódó férfiak gondjaival foglalkozik, így a korai magömléssel, az impotenciával és a nemzőképtelenséggel. A taoista szexuális tanítások teljesen új megközelítést kínálnak ezeknek a problémáknak az átgondolás ára és leküzdésére.

KILENCEDIK FEJEZET Szeretkezés egy életen át A szex és az öregedés A szeretet életben tartása Szexuális életünk időszakai Nincs szabad szerelem Fiaink felvilágosítása Szex, titkolózás és a Tao
Végül a 9. fejezetben tanácsokat adunk, hogyan részesülhet­nek a férfiak és társaik életük végéig a meghitt szexuális gyönyö­rökben. Külön szakasz foglalkozik a középkorú és idős férfiakkal, akik gyakran panaszkodnak szexuális étvágyuk és potenciájuk ha­nyatlására. Bemutatjuk a multiorgazmusos férfiakról készült felméréseket, melyek ellentmondanak a széles körben elterjedt hi­edelemnek, miszerint a férfiak nemi élete tizenévesen a legintenzívebb, onnan pedig fokozatosan lanyhul. A taoisták mindig is tudták, hogy ha egy férfi megismeri nemiségének valódi termé­szetét, az csak fejlődni fog korának előrehaladtával. Ennek a fejezetnek az egyik szakasza kitér arra, hogyan nevelhetjük fiainkat az egészséges és kielégítő nemi életre. Bárcsak a mi apáink tud­ták volna mindezt! Kínában készültek a világon először a legátfogóbb és legrészlete­sebb szexuális útmutatók.

Gyakorlatias, nyílt útmutatók

A multiorgazmusos férfi című könyvben folytatjuk ezt a hosszú hagyományt, és ellátjuk a férfiakat és társaikat gyakorlatias, nyílt útmutatással nemi életük átformálásához. Bár a taoista szexuális tanításokban a nemiség és a spiritualitás nem válik szét, úgy találtuk, hogy néhány olvasó inkább csak a gyakorlati szexuális tanácsok iránt érdeklődik, míg mások többet akarnak tudni nemiségük megszentelt dimenziója felől. Ezért az elemi módszerekkel kezdünk, amelyre minden olvasónak szüksége van a multiorgazmusossá váláshoz, majd fokozatosan mutatjuk be a kifinomultabb technikákat azon olvasóinknak, akik a szexualitást egészségük fejlesztéséhez illetve spirituális életük elmélyíté­séhez vezető ösvénynek tekintik.

Érdemes megjegyeznünk, hogy a jelen könyv nem foglalkozik a taoizmussal sem filozófiai, sem vallásos értelemben. (Az egyik szerző, Mantak Chia, már több mint tíz könyvet írt, amelyek eme ősi hagyomány gyakorlati tanácsaival foglalkoznak, és amelyekből átfogó egészségfejlesztő rendszert – Gyógyító Tao – dolgozott ki.)

Itt tudományos vizsgálatokkal is alátámasztott, gyakorlati taoista technikákat kínálunk azoknak az olvasóknak, akik saját nemiségük mélyebb átélését keresik, s nem valami újabb vallásos irányzatot. Reményeink szerint a jelen munka további tudományos kutatásokra ösztönöz, hogy megerősítsék illetve felülvizsgálják az itt ismertetett elméletet és gyakorlatot. Hitünk szerint a titkolózás és a kultúrsovinizmus ideje lejárt. Kelet és Nyugat megoszthatja tudását minden újkori szerelmes javára, akik nemi életük beteljesülését keresik ebben az érzéki zűrzavaroktól terhes korban.

 

Ábrák jegyzéke

ELSŐ FEJEZET 1. Egy multiorgazmusos férfi izgalmi görbéje
MÁSODIK FEJEZET 2. A férfi szexuális anatómiája 3. A Mikrokozmikus Pálya 4. Az orgazmusos potenciál
HARMADIK FEJEZET 5. Hasi légzés 6. A PC izom 7. A hímvessző reflexológiája 8. A magömlés késleltetése elszorítással 9. Herezacskóprés 10. Az energia felhúzása a koronához 11. A nyelv szájpadláshoz érintése 12. Az energia leengedése a köldökhöz 13. Keresztcsonti és koponyai pumpa 14. Az energia leengedés a lábhoz és alábfejhez 15. A külső retesz 16. A farkcsont és a végbél közötti bemélyedés masszírozása 17. A keresztcsonti lyukak masszírozása

NEGYEDIK FEJEZET 18. A nő szexuális anatómiája 19. Diszkrét és folytonos többszörös orgazmus nőknél
ÖTÖDIK FEJEZET 20. Sekély és mély lökések 21. Ki-be és fel-le irányú lökések 22. A hüvely reflexológiai pontjai 23. A keresztcsont forgatása 24. A férfi felül póz 25. A nő felül póz 26. Oldalsó póz 27. A férfi hátulról póz 28. A Taoszimbóluma 29. Energiacsere
HATODIK FEJEZET 30. A szeméremtesti és a medenc ei ideg 31. A nő PC izma 32. A kőtojás gyakorlat 33. A méh 34. A méh helyének meghatározása 35. A szexuális energia felhúzása
NYOLCADIK FEJEZET 36. Heremasszázs 37. Hereütögetés 38. A hímvessző és a here inai nak nyújtása 39. A hímvessző tövét és a szeméremcsontot összekötő függesztő szalag

X