Akció!

Hatékony, kíméletes tisztítókúra mesterfokon

1505 Ft 1333 Ft

Hiába diétázunk, és eszünk kevesebbet, hogy a testet zsírégetésre ösztökéljük, amint abbahagyjuk a diétát, a zsír visszakúszik. Így védekezik a testünk a mérgek ellen. A zsír végleges eltávolításának egyetlen hatékony módja, ha megszabadulunk a mérgektől.

Ezért olyan hatásos a Master Cleanse nem csak a súlycsökkentésben, hanem az emberek boldogításában is. A legutóbbi nem hivatalos felmérésben 141 embert kérdeztünk meg, akik végigcsinálták vagy éppen most végzik a tisztítókúrát. Nyolcvan százalékuk megnövekedett energiáról számolt be, és tízből kilencen boldogabbnak érzik magukat! Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a mérgek okozzák a fejfájást, fáradékonyságot, ingerlékenységet és számos más nyűgöt és fájdalmat.

Törlés
Cikkszám: 978-963-9219-64-9 Kategóriák: , , , Címkék: , , ,

Leírás

Tisztítókúra vs nyerstáplálkozás

A Master Cleanse, összeállítója, Stanley Burroughs szerint nem csak a vastagbelet tisztítja ki, hanem a májat, a vesét és a többi szervet, mirigyet is. Egy nyers zöldségekből, gyümölcsökből és magokból álló étrend is megtisztíthat minket, de jóval lassabban. Ám tapasztalataim szerint nagyon-nagyon kevesen képesek teljesen átállni a nyers kosztra. A Master Cleanse-t viszont sokan képesek elvégezni, és legyőzve némi sóvárgást több nyers ételt fogyasztanak, mint azelőtt.

Ezt alátámasztja a fenti tanulmány, mert a válaszadók általában egészségesebbnek értékelték a Master Cleanse utáni étrendjüket a kúra előttinél. Szilárdan hiszem, hogy minden ember maga felel az egészségéért. Annak, aki egészséges, energikus akar lenni, és jól akarja érezni magát, meg kell tanulnia az ezekhez szükséges feltételeket, és azoknak megfelelően kell cselekednie. Figyeljünk oda, mit engedünk be a szánkon, hogy tornázzunk, szívjunk friss levegőt, és mindenekelőtt ügyeljünk a gondolatainkra.

Jó hír, hogy értékes ismeretanyag vár arra, aki rászánja az időt, hogy utánajárjon, és hajlandó megvizsgálni, hasznos-e számára, testi-lelki szinten. Azért kell mindenkinek egyénileg meggyőződnie arról, hasznos-e neki, mert minden ember testében lehetnek eltérések. Például, a legtöbb ember számára a penicillin értékes baktériumölő. Vannak azonban, akik allergiásak rá, és meghalhatnak tőle.

Csakis mi magunk vagyunk illetékesek abban, hogy eldöntsük, mi hasznos, és mi ártalmas számunkra. Az egészségügyi szakértők értékes információkkal szolgálhatnak, és számos csodás dolgot művelhetnek, ám végső soron minden rajtunk múlik. Tehát meg kell tanulnunk hallgatni a józan eszünkre és a tapasztalatainkra, és a jelen könyv ismereteinek hasznosságáról is így győződhetünk meg. Mindenkinek érdemes konzultálnia az egészségügyi tanácsadójával, hogy azután a legjobb belátása szerint dönthessen. Ugyanilyen óvatosan közelítsük az ebben a könyvben valamint a weboldalon – www.TheMasterCleanse.com – leírtakat.

Ami azt illeti, az életben szerzett egyéb információval sem árt az óvatosság. Egészségi problémák, betegség vagy gyógyszeres kezelés esetén, ha el akarja kezdeni a Master Cleanse-t, előbb mindenképpen forduljon egészségügyi szakemberhez. Még fontosabb, hogy a hozzáértő beleegyezése és felügyelete nélkül ne hagyja abba a gyógyszerszedést. Jómagam úgy gondolom, hogy a Master Cleanse hatalmas vívmány. Ezt azonban döntse el az olvasó maga. Mindössze elmondom a magam történetét, ahogyan az a 110 ember is elmondta a magáét a webes fórumunkon, aki 2004 januárjában végigcsinálta a kúrát. Ha úgy dönt, nekifog a tisztítókúrának, gratulálok! Mind a teste, mind a lelke számára csodálatos dologra készül!

Önökkel az egészségben,
Peter Glickman

 

További információk

Szerző

Glickman, Peter

Állapot

Extra antikvár, Antikvár könyv, Új

X