A KI a mindennapi életben

A szerző tíz danos aikidómester, a legendás Morihei Uyeshiba egyik legjobb tanítványa. Jelen könyvében a világmindenséget és benne mindent és mindenkit átható életenergia, a KI alapelveiről, fejlesztéséről és gyakorlati alkalmazásairól ír.

E-könyvben megvásárolható partnerünknél.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: 978 9638 55 6530 Kategóriák: , , , Címkék: , , , , , , ,

Leírás

A világon csak kevesen ismerik valódi erejüket, valódi képességeiket. Sokan csak egy kis részét látják, a jéghegy csúcsát, és megfeledkeznek a nagyobbik részről, a felszín alatt. Talán elégedettek magukkal úgy, ahogy vannak; talán éppen ellenkezőleg: borúsan ítélik meg saját korlátaikat.

Biztosan kinevetnénk azt az embert, aki miután egy vagyont örökölt a szüleitől, állandóan kölcsönökért kuncsorogna, mert nem találja a páncélszekrénye kulcsát. Mindenki arra biztatná, hogy ne siránkozzon, keresse csak meg azt a kulcsot, és használja a saját pénzét. Koichi Tohei könyve, a KI alapelveit és alkalmazásait magyarázza.

A KI elengedhetetlenül szükséges a velünk született energiák kiaknázásához, a ki az előbbi páncélszekrény kulcsa. Ha megértjük a ki működési elveit, eljuthatunk a világmindenség KI-jéhez és használhatjuk azt az energiát, ami mindig is a miénk volt.

További információk

Szerző

Tohei, Koichi

Állapot

Antikvár könyv, Új

X