Akció!

ChiMaraton

2286 Ft2619 Ft

A ChiFutás és ChiGyaloglás című bestsellerek szerzőitől megérkezett a vadonatúj edzési módszereket tartalmazó útmutató a sérülésmentes hosszútávfutáshoz.

Ez a könyv megcáfolja azt a hiedelmet, hogy a hosszútávfutáshoz át kell tolnunk magunkat a fájdalmon, és egy technikán alapuló edzéstervet kínál a fájdalom- és sérülésmentes, ugyanakkor nagy teljesítményű maratonokhoz, félmaratonokhoz.

Törlés
Cikkszám: 9789639219915 Kategóriák: , , , Címkék: , , , , , , , ,

Leírás

A ChiMaraton

A ChiFutás és ChiGyaloglás című bestsellerek szerzőitől megérkezett a vadonatúj edzési módszereket tartalmazó útmutató a sérülésmentes hosszútávfutáshoz. A ChiMaratonban Danny Dreyer, a forradalmi ChiFutás program összeállítója, aki maga is tiszteletnek örvendő futóedző és tapasztalt távfutó, átfogó, a teljes testet figyelembe vevő szemlélettel közelít a hosszútávfutás felé.

Szemlélet

Ez a szemlélet, a taichihoz hasonlóan az edzések elsődleges céljául a mozgás könnyedségét és hatékonyságát tűzi ki. A ChiMaraton az első olyan könyv, ami nem az erő és az állóképesség fejlesztésére összpontosít (bár ezek fejlesztését is tárgyalja), hanem arra, hogyan futhatjuk le azokat a legendás kilométereket testünk gyötrése nélkül. Megrázó adat, hogy a maratonfutók 80-90 százaléka megsérül az edzéseik idején.

A ChiMaraton azt is megmutatja, hogyan javíthatunk a teljesítményünkön az adott versenyhez igazított speciális edzéstervekkel, és támogat abban, hogy kortól, testtípustól vagy futótehetségtől függetlenül erőnk teljében fussunk át a célszalagon.

• Maraton vagy félmaraton teljesítése fájdalom- és sérülésmentesen
• A versenytechnika átalakítása az edzőtriád révén: forma, kondicionálás és mesteri szintű jártasság
• Csatlakozás a chi-hez, az izmoknál erősebb és tartósabb energiaforráshoz
• Testünk és elménk együttműködésre tanítása, hogy a versenyen csapatként támogassák egymást A távfutók erre a könyvre vártak.

A ChiMaratonnal élvezhetik a futást, és távolságtól függetlenül bízhatnak önmagukban. A futás célja eredetileg az öröm kellene legyen, nem a fájdalom és a tűrőképesség.

„Danny Dreyernek hála feloldhatjuk a sérüléstől való félelmeinket, és élvezhetjük azt, ami fontos – azt, hogy kimehetünk a szabad levegőre, és tehetjük azt, ami annyira természetes, nyugtató és tápláló mind a test, mind az elme számára.”
Catherine McKiernan, korábbi olimpikon, terepfutó bajnok, a londoni, amszterdami és berlini maratonok győztese.

További információk

Szerző

Dreyer, Danny, Dreyer, Katherine

Állapot

Extra antikvár, Antikvár könyv, Új

X