A KI a mindennapi életben (e-könyv)

945 Ft

A szerző tíz danos aikidómester, a legendás Morihei Uyeshiba egyik legjobb tanítványa. Jelen könyvében a világmindenséget és benne mindent és mindenkit átható életenergia, a KI alapelveiről, fejlesztéséről és gyakorlati alkalmazásairól ír.

Leírás

A világon csak kevesen ismerik valódi erejüket, valódi képességeiket. Sokan csak egy kis részét látják, a jéghegy csúcsát, és megfeledkeznek a nagyobbik részről, a felszín alatt. Talán elégedettek magukkal úgy, ahogy vannak; talán éppen ellenkezőleg: borúsan ítélik meg saját korlátaikat.

Biztosan kinevetnénk azt az embert, aki miután egy vagyont örökölt a szüleitől, állandóan kölcsönökért kuncsorogna, mert nem találja a páncélszekrénye kulcsát. Mindenki arra biztatná, hogy ne siránkozzon, keresse csak meg azt a kulcsot, és használja a saját pénzét. Ez a könyv a ki alapelveit és alkalmazásait magyarázza. A ki elengedhetetlenül szükséges a velünk született energiák kiaknázásához, a ki az előbbi páncélszekrény kulcsa. Ha megértjük a ki működési elveit, eljuthatunk a világmindenség ki-jéhez és használhatjuk azt az energiát, ami mindig is a miénk volt.

További információk

Szerző

Tohei, Koichi

X